Ma. t/m Zo, 08.00 - 23.00 uur
Opbroekweg 40, 7461 PH Rijssen

Activiteiten

Onderstaand een overzicht van de activiteiten die de komende periode voor jong en oud worden georganiseerd.

Enkele data zijn nog niet concreet, zodra deze zijn vastgesteld zullen ze via onze website bekend gemaakt worden. Houd daarom de website goed in de gaten om op de hoogte te blijven!

maandag 12 september 2022 t/m zondag 16 oktober 2022
Najaarscompetitie tennis - padel
Gedurende deze periode worden op verschillende avonden en weekenden competitiewedstrijden gespeeld voor de KNLTB najaarscompetitie. Vanuit TC de Mors wordt er door meerdere teams deelgenomen aan verschillende competities.
zaterdag 26 november 2022
Feestavond (afsluiting najaarscompetitie)
Als afsluiting van de najaarscompetitie organiseren we een gezellige feestavond. Let op, dit is niet alleen voor deelnemers van de competitie maar voor alle leden!
donderdag 1 december 2022 t/m zaterdag 31 december 2022
Glow in the dark toernooi
In december zal er een "Glow in the dark" toernooi georganiseerd worden. De exacte datum en aanvullende informatie zullen later bekend gemaakt worden.