Ma. t/m Zo, 08.00 - 23.00 uur
Opbroekweg 40, 7461 PH Rijssen

Midsummer Rijssen, het open tennis- en padeltoernooi van Rijssen!

zaterdag 29 juni 2024 t/m zaterdag 6 juli 2024

Na het succes van afgelopen jaar, organiseert TC de Mors ook dit jaar weer 2 open toernooien: Tennis én Padel!

Week 27 en het voorafgaande weekend (29 juni t/m 6 juli) zal onze vereniging en sportpark volledig in het teken staan van deze open toernooien, die zowel voor tennis als voor padel georganiseerd gaan worden.

Ieder jaar zal het toernooi in het teken staan van een thema, dit jaar is dat Midsummer Rijssen - Jetzt gehts los!

Na de festival vibes van het afgelopen jaar, dompelen we ons dit jaar onder in het feestgedruis van de après-ski. Voor veel Nederlanders hét hoogtepunt van het jaar tijdens de wintermaanden, maar waarom niet gewoon tijdens de zomer? Tijd voor lederhosen, schiwasser, jägerboms en de beste muziekknallers. O ja, en natuurlijk is er ook ruimte voor het spelen van de wedstrijden. Kortom, alle ingrediënten voor gezelligheid die tijdens de feestavond op de vrijdagavond tot een absoluut hoogtepunt zal komen!

Anders dan de meeste toernooien in de buurt, hebben we net als afgelopen jaar besloten om de finaledag niet op zondag maar op zaterdag 6 juli te houden. Dit om iedereen de mogelijk te geven om aan ons toernooi mee te doen. Het motto van onze vereniging "Tennis en padel is voor iedereen" willen we ook vanuit de toernooicommissie blijven uitdragen!
Dit houdt wel in dat we tijdens het finaleweekend een speeldag inleveren. Om die reden betrekken we in overleg met de KNLTB het voorweekend van 29 en 30 juni bij het toernooi, om zo voldoende ruimte in het speelschema te hebben.

Ik wil deelnemen aan het tennis toernooi!
Ik wil deelnemen aan het padel toernooi!

Midsummer Toernooicommissie

Gerdien Raasveld
Lisanne Dommerholt
Mirjam ten Brinke
Reinier Oosterveld
Stephan Altena
Gerrit Reuvekamp
Patrick van de Riet
Mark Hofmeijer