Ma. t/m Zo, 08.00 - 23.00 uur
Opbroekweg 40, 7461 PH Rijssen

Geef nu je mening over TC de Mors!

Wij hopen dat je een beetje bent bij gekomen zijn van het spetterende Midsummer toernooi en dat je er net zo van genoten hebt als wij dat hebben gedaan.

Wat was het een overweldigend succes! Er zijn prachtige partijen gespeeld, fanatieke supporters gespot, gezellige avonden met een geweldige feestavond geweest en als afsluiter een prachtige finaledag. Wij kunnen niet anders dan de organisatie van dit toernooi ontzettend bedanken. Wat een energie hebben jullie ons allemaal gegeven!

Om een beetje in deze flow te blijven en gebruik te maken van jullie energie, willen wij jullie vragen om onderstaande enquête in te vullen. Voor ons is dit erg belangrijk! Wij zijn echt op zoek naar jullie antwoorden om zo jullie interesses, behoeftes en ergernissen beter in beeld te krijgen.

Jullie antwoorden geven ons handvaten om de organisatie van onze vereniging nog beter neer te zetten en het geeft ons de mogelijkheid om nog beter in te spelen op jullie behoeftes en wensen, zodat wij het voor jullie nog leuker, sportiever en gezelliger kunnen maken bij ons op de club. 

Wij zouden het dan ook erg waarderen wanneer jullie de moeite zouden willen nemen om deze enquête (zo eerlijk mogelijk) in te vullen. En mocht je nog twijfelen... onder de inzenders worden 2 fashioncheques van € 50,00 verloot. Dus dus kom maar op met jullie reacties! 😊

Klik hier voor een link naar de enquête

Met sportieve groet,
Bestuur TC de Mors