Ma. t/m Zo, 08.00 - 23.00 uur
Opbroekweg 40, 7461 PH Rijssen

Nieuwsbrief mei 2023

Het mooie lenteweer heeft eindelijk zijn intrede gedaan en we kunnen weer onder ideale omstandigheden genieten van onze favoriete sporten. Tijd om jullie weer een update te geven over onze vereniging en de activiteiten die er aan zitten te komen!

Jeugdkamp
Op 7 en 8 juli vindt het altijd gezellige TC de Mors jeugdkamp plaats! We verzamelen dit keer bij kampeerboerderij de Langenberg. De jeugdcommissie heeft weer een super leuk programma klaarstaan en omdat er nog plek is voor meerdere jeugdleden is de sluitingsdatum verplaatst naar zondag 4 juni. Dus meld je snel aan voor dit altijd gezellige en actieve jeugdkamp. Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met Marloes van de AA (0620206681).

Midsummer Rijssen toernooi – 1 tot en met 8 juli 2023
Voor het eerst in de historie van onze vereniging organiseren wij een open toernooi. Een speciale toernooicommissie zet zich met veel enthousiasme en passie in om voor jullie een geweldig en onvergetelijk toernooi te realiseren.
Zo wordt er druk vergadert, zijn er al veel zaken geregeld en zijn ze druk bezig om dit toernooi de maximale exposure te geven die het verdiend!

Onder het motto “hoe meer zielen hoe meer vreugd!”, hopen wij dat er vanuit onze eigen vereniging nog meer leden zich zullen aanmelden. Mocht je dit nog niet gedaan hebben doe dit dan snel, zodat we er samen een geweldige week van kunnen maken. Lukt het aanmelden niet, neem dan contact op met Patrick van de Riet (0646333461).

Meer informatie: open nieuwsbericht
Aanmelden tennis: open toernooipagina
Aanmelden padel: open toernooipagina

Naast ons eigen toernooi zijn er in de omgeving ook verschillende toernooien waar je je voor kunt opgeven via toernooi.nl:

  • Lochem open jeugdtoernooi – 30 juni t/m 2 juli – Lochemse tennisclub
  • Preston Palace open jeugd toernooi – 16 t/m 18 juni – TV de Haambrink
  • Hekman Products Bosbaan open – 19 t/m 25 juni – TV de Bosbaan
  • Markelo open – 12 t/m 18 juni – MTV’ 65 Markelo
  • T.C.R. Bordan Open – 9 t/m 18 juni – TCR
  • Horsthuis Nijverdal open – 10 t/m 17 juni – TC Nijverdal

Meer informatie kun je terugvinden op de website van de verenigingen.

Competities
De meeste competities zijn nog in volle gang, maar de planning van de najaarscompetitie is alweer bekend.

Klik hier voor de speeldata van de tenniscompetities
Klik hier voor de speeldata van de padelcompetities

Inschrijven kan per team via onze competitieleiders. Aarzel niet en geef jullie gelijk op!

Twijfel je of spelen in competitieverband wat voor jou is en wil je eerst meer informatie, of wil je wel maar lukt het niet om zelf een team rond te krijgen? Neem dan contact op met 1 onze verenigingscompetitieleiders.

Tennis: Gerrit Reuvekamp (gwreuvekamp@gmail.com / 0622894724)
Padel: Maarten Boerman (maartenboerman@gmail.com / 0621393201)

Laddercompetitie
Naast de reguliere KNLTB competities, kun je bij ook deelnemen aan een interne competitie. Je speelt dan 1x per 2 weken een wedstrijd tegen leden van onze eigen vereniging. Dit is een leuke manier om nieuwe leden te leren kennen en jezelf verder te ontwikkelen qua niveau. Wil je hierover meer informatie dan kun je contact opnemen met Patrick van de Riet (06-46333461) of check onze website.

Verhuren van banen
In de daluren is het mogelijk om als niet lid een tennis- of padelbaan te huren. Mocht je mensen op de baan zien staan die geen lid zijn, dan hebben zij naar alle waarschijnlijkheid een baan gehuurd. De banen worden per uur verhuurt voor een bedrag van €20,00 per uur. Meer informatie kun je opvragen via info@tcdemors.nl.

Gevonden voorwerpen
In de hal van het clubhuis zijn alle gevonden voorwerpen verzameld. Mis je nog een bidon, schoenen, rackets of andere spullen; check dan even of hier iets van jou bij ligt. Eind juni zullen de overgebleven spullen worden gedoneerd/weggegooid. Het zou jammer zijn dat hier iets van jou bij zou zitten.

202305 gevonden voorwerpen (1)
202305 gevonden voorwerpen (2)
202305 gevonden voorwerpen (3)

Wij wensen iedereen veel tennis en padel plezier met dit mooie weer en hopen jullie begin jullie te zien bij Midsummer Rijssen en het Jeugdkamp!